ojoj.. inte illa..

ojoj... inte illa... för att vara min första dag igen på bloggen så kom jag igång ganska bra! Rikigt bra känns det! Nu tänker jag inte sitta här 1 minut till.  Vi hörs imorgon, kram! ♥

DAGENS:

Dagens humör: tyyvärr trött och as sur :O

Dagens mående: Jag har en sån dag när jag inte orkar bry mig om någonting eller någon alls. Höll på att gå riktigt illa vid dagens övningskörning *host* ;)

Dagens frisyr: Har gått runt i mitt halv smutsiga hår med lockarna från Jossans fest i fredags. Det enda vettiga med det är att detblir snyggare ju längre  jag har de :O lockarna lägger sig och blir istället lite ruffsigt snyggt.. Ni vet sommar snyggt typ ? :P

Dagens smink: äcklig gammal mascara.. dags att köpa ny!

Dagens klädsel: hmm nattlinne och jeans leggings?  just nu iaf...

Dagens planer: Packa, duscha och ta mig till pappa.

Dagens materiella vill ha: MASSOR!!! ska jag räkna upp allt?  främst jeans jacka och korta jeans shorts. sommarens måste! och självklart väntar jag på min 2 PAR, (fattar ni, 2 PAR?!!) CONVERSE skor som är på väg hem till mig.  

Dagens fundering: vart tusan ska jag praoa?? funderar på  en affär men kan inte bestämma vilken.

Dagens beroende: ballerinakakor. mums!!

Dagens tråkigaste: mammas mat.. hade väntat mig lite bättre, bäst jag tar tag i det nästa gång.

Dagens längtan: Stockholms resa nästa vecka :D

Dagens superlängtan: lätt: MAGALUF Augusti med tjejerna!!

Dagens tidning: ingen..

Dagens låt: säger bara: Darin. Your out of my life.. I ♥ it





VILL HA!

vart är ni gullerumpor?? jag sitter ju här och väntar på er!


småfakta:

Jag är en 17 årig tjej som älskar kläder, skor, smycken och mycket annat! Enda problemet är att jag är rent ut sagt fattig. Har inget jobb och ingen inkomst förutom studiebidraget och mamma. (mamma är min egna levenade plånbok!) (Y)
När jag är 18 ska jag lämna denna hålan och flytta till vår kära huvudstad. STOCKHOLM!! :D
På fritiden spelas det mycket musik och mycket film hemma hos mig. Mina vänner är de bästa som finns och vi gör (alldeles) för mycket bus tillsamans!:)


♥♥
 



köpa?



Blev så glad idag när jag hittade detta underbara linnet. Från bubbleroom och kostar bara 99 kr (!!) eller var det 199? hmm.. har glömt, men det är ju bara att kika in där och kolla. ♥

TESTING TESTING

Idag provar  jag äntligen min nya blogg!  hihi Funkar bra än så länge. Men jag vet inte hur länge jag orkar sitta här.. Det tog som sagt ett tag att fixa. Och jag föddes INTE med tålamod. ;)

Tycker faktiskt att jag förtjänar en Ben&Jerrys :D
vi hörs när jag ätit upp den!





RSS 2.0